New Jersey Nets'in yetenekli oyuncusu Devin Harris, yaz döneminde organizasyon içerisinde bazı değişiklikler olacağına inandığını ve bu nedenle kendisinin de takGeçtiğimiz sezon ortasında gerçekleştirilen Jason Kidd takasıyla birlikte Nets'in yolunu tutan Harris, basına yapmış olduğu açıklamada, "Açıkçası ben bir çok şey duyuyorum. Burası NBA ve sen ne zaman neyin gerçekleşeceğini bilemezsin" dedi.
Başarılı oyuncu ayrıca, "Bazı takas dedikodularının dolaştığını bende biliyorum. Bu konu da benimde merak ettiğim şeyler var. NBA'da bu tip şeyler her zaman olur" açıklamasında bulundu.
New Jersey Nets'de 25 karşılaşmada oynayan Harris, 15.4 sayı- 3.3 ribaund ve 6.5 asist ortalamalarıyla mücadele etmişti.
bseverler
Başarılı oyuncu ayrıca, "Bazı takas dedikodularının dolaştığını bende biliyorum. Bu konu da benimde merak ettiğim şeyler var. NBA'da bu tip şeyler her zaman olur" açıklamasında bulundu.
New Jersey Nets'de 25 karşılaşmada oynayan Harris, 15.4 sayı- 3.3 ribaund ve 6.5 asist ortalamalarıyla mücadele etmişti.
bseverler