MaxiNBA

Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Basketbol ve NBA'in Merkezi

NBA|Pietrus:''Sorumluluklarımızı yerine getiriyoruz''

Larry
    Larry
    All-Star
    All-Star

Teşekkür : 1
    Teşekkür : 1
    En Sevdiği Oyuncu : Larry Bird

NBA|Pietrus:''Sorumluluklarımızı yerine getiriyoruz'' Empty NBA|Pietrus:''Sorumluluklarımızı yerine getiriyoruz''

Mesaj tarafından Larry Perş. Haz. 05, 2008 6:34 pm

Pietrus, basın toplantısının ardından yaptığı değerlendirmede, “Düzenlenen Basketball Without Borders Kampı, gerçekten de bu anlamda yapılan kampların içinde ilk sırada yer alıyor. Çok değerli antrenörler ve oyuncular bir araya gelerek, geleceğin basketbol yıldızları ile çalışıyoruz. Aynı zamanda sosyal anlamda da önemli bir iş yaptığımızı düşünüyorum. Bu projenin, bizim gibi tüm oyuncuların içinde yer alması gereken bir proje olduğuna inanıyorum. Bu projenin gerçekleşmesinde emeği geçen NBA, FIBA ve Türkiye Basketbol Federasyonu'na teşekkür ederim” diye konuştu.

Türkiye’de bulunmaktan dolayı memnun olduğunu ifade eden Pietrus, kamptaki oyuncuları henüz izleme fırsatını bulmadığını belirterek, “Türkiye’de bulunmaktan dolayı çok mutluyum. Bu organizasyonu İstanbul’da gerçekleştiren tüm yetkililer çok teşekkür ederim. Çok güzel bir ülkeniz var. Henüz burada yer alan oyuncuları izleme şansım olmadı. Ancak eminim, burada ileriki yıllarda NBA’de forma giyebilecek yetenekte bir çok oyuncu var. Biz de burada, elimizden geldiğince genç oyunculara bir şeyler vermeye, onlara yardımcı olmaya çalışıyoruz” dedi.

NBA’de iyi bir sezon geçirdiklerini dile getiren Pietrus, “Bu sene NBA’de çok iyi bir sezon geçirdiğimizi söyleyebilirim. Play-Off’lara kalamasak bile takım olarak başarılı bir sezon geçirdiğimizi söyleyebilirim. Türk oyunculardan sadece arkadaşlarım olan Hidayet ve Mehmet’i tanıyorum. Her ikisi de çok iyi oyuncular. Bunların dışında bir dönem Seattle Super Sonics’de forma giyen İbrahim’i de tanıyorum” diyerek sözlerini tamamladı.

Pietrus bu sezon Golden State Warriors formasın altında 7.2 sayı, 3.7 ribaund ve 0.7 asist ortalamaları ile mücadele etti.

alıntı affraid

Similar topics

-

Forum Saati C.tesi Kas. 23, 2024 10:14 pm