MaxiNBA

Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Basketbol ve NBA'in Merkezi

Davis:Lebron Bi Canavar

Misafir
    Misafir

Davis:Lebron Bi Canavar Empty Davis:Lebron Bi Canavar

Mesaj tarafından Misafir C.tesi Mart 15, 2008 12:08 am

Miami Heat'e konuk olan Golden State Warriors'ın yıldızı Baron Davis 35 sayı farkla kazandıkları maçta yalnızca 28 dakika süre alırken, 15 sayı – 10 asistlik bir performans sergileyerek double-double yapmıştı. Skorer oyuncu, fazla terlemediği maçın ardından merak edilen sorulara cevap verdi.

- Resmi MVP oyunu hangi oyuncu için kullanacaksın?

Baron Davis: LeBron ve Kobe. Aslında yanlış anlaşılmasın Kobe ve LeBron, bu sırayla oyumu kullanacağım. Ligin en değerli oyuncuları hakkında konuşuyorsunuz, bu konuda benim düşüncelerim bu yönde.

- LeBron James'in 50 sayı – 8 asist – 10 ribauntluk performansı için neler söyleyeceksin?

Baron Davis: Evet, LeBron gerçekten bir canavar. Şu anda yalnızca 23 yaşında, genç oyuncunun en verimli olacağı dönem geldiğinde neler yapabileceğini düşünün.

- Çevrendeki kişiler maçınız olmadığı zaman vaktini genellikle evinde geçirdiğini ve NBA maçlarını izlediğini söylüyor. Bu konuda neler söyleyeceksin?

Baron Davis: Benim favori oyuncularım LeBron ve Kobe. Bütün gün onların maçlarını izliyorum. Bu arada, Wade'in oyununu da seviyorum

kaynak:ntvspor.net

Similar topics

-

Forum Saati C.tesi Kas. 23, 2024 8:54 pm