MaxiNBA

Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Basketbol ve NBA'in Merkezi

BBL|Kepez'de İmzalar Atıldı

Misafir
    Misafir

BBL|Kepez'de İmzalar Atıldı Empty BBL|Kepez'de İmzalar Atıldı

Mesaj tarafından Misafir Salı Haz. 24, 2008 11:53 am

Beko Basketbol Ligi takımlarından Kepez Belediyesi OPET ile sponsorluk anlaşması imzalarken Sabid Hadzic ile yoluna devam kararı aldı ve Berent Kavaklıoğlu’nu renklerine kattı.
    Geçtiğimiz sezon Beko Basketbol Ligi’ne yükselen ve ilk yılında aldığı sonuçlarla taktir toplayan Kepez Belediyesi OPET firması ile yaptığı sponsorluk anlaşmasının ardından lige daha güçlü girmek istiyor. Kepez Belediyesi Onursal Başkanı da olan Kepez Belediye Başkanı Erdal Öner Beko Basketbol Ligi’nde mücadele ettikleri ilk yıl salon ve sponsor sorunu yaşadıklarını belirterek “Salon sıkıntımız, Başbakanımız Sayın Recep Tayip Erdoğan’ın hizmete açtığı 3 bin 500 kişilik spor salonu ile çözdük. Geçtiğimiz sezon ligde kendi imkânlarımızla mücadele ettik. OPET ile yaptığımız ana sponsorluk anlaması ile bütçe sıkıntısını da bitirdik. Bu anlaşma bizleri sevindirmiştir, güçlendirmiştir” dedi.

Kepez Belediye Başkanı Erdal Öner, sponsorluk anlaşmasının imzalanmasında emeği geçen Opet Yönetim Kurulu Başkanı Fikret Öztürk’e, Opet Yönetim Kurulu Üyelerine, Kepez Belediyespor Yönetim Kurulu Başkanı Kadir Alkış’a teşekkür etti. Yapılan sponsorluk anlaşması gereği Kepez Belediyespor, spor salonunda OPET ürünlerinin reklâmını kullanacak.
    Bu arada Kepez Belediyesi antrenör Sabid Hadzic ile yola devam kararı aldı. Kepez Belediyesispor Yönetim Kurulu Başkanı Kadir Alkış, “Sayın Hadzic’le çok iyi bir sezon geçirdik. Deneyimlerini bizlerle paylaştı, gücümüze güç kattı. Sportmenliği ile takdir topladı. Kendisiyle uzun soluklu çalışmak istediğimizi belirttik. Kendisi de mutlu olduğu Kepez Belediyespor’da yeniden çalışabileceğini bize iletti. Yaptığımız görüşmeler ardından Sayın Hadzic ile yeniden anlaştık. Kepez Belediyespor’a hayırlı olsun” şeklinde konuştu

Öte yandan transfer çalışmalarını sürdüren Antalya temsilcisi geçtiğimiz sezon Casa Ted Ankara Kolejliler formasını giyen Berent Kavaklıoğlu’nu da kadrosuna kattı. Kepez Belediyespor Genel Menajeri Engin Taşkıran Kavaklıoğlu ile anlaştıklarını açıklayarak, “Çok yetenekli ve meziyetleri olan Berent Kavaklıoğlu, her yıl basketbolunu geliştiriyor. Birçok takımın transfer listesinde yer alan genç yeteneği, Kepez’e kazandırdığımız için mutluyuz. İnanıyorum ki Kavaklıoğlu, göstereceği performansla Türk Milli Takımı’nın formasını giyecektir.” dedi.

b.severler

Similar topics

-

Forum Saati C.tesi Kas. 23, 2024 7:12 pm