MaxiNBA

Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Basketbol ve NBA'in Merkezi

NBA|Andrews Melo Kalacak Dedi

Misafir
    Misafir

NBA|Andrews Melo Kalacak Dedi Empty NBA|Andrews Melo Kalacak Dedi

Mesaj tarafından Misafir Paz Mayıs 25, 2008 9:44 pm

Play-off ilk turunda L.A. Lakers'a 4-0 ile süpürülerek sezonu kapatan Denver Nuggets'da, Carmelo Anthony'nin adının hergün bir başka takımla anılması üzerine oyuncunun menajeri Calvin Andrews bir açıklamada bulundu.
    Başta New Jersey Nets olmak üzere Dallas Mavericks ve bazı doğu konferansında mücadele eden takımların gündemine gelen yıldız oyuncu hakkında bir açıklamada bulunan Calvin Andrews, "Carmelo yeni sezonda da Denver Nuggets forması giyecek" dedi.

Ortada dolaşan takas iddialarını en azından biraz olsun dindirmeye çalışan Andrews ayrıca, "Carmelo Anthony bu takımın bir oyuncusudur. Ben onlarla bir araya gelerek görüştüm. Bana takas konusunda herhangi bir planlarının bulunmadığını söylediler. O yeni sezonda da bu takımın başarısı için ter dökecektir" sözleriyle düşüncelerini dile getirdi.

Denver Nuggets'la 2011/12 sezonunun sonuna kadar kontratı bulunan Carmelo Anthony, geçtiğimiz yıl 77 karşılaşmada 25.7 sayı- 7.4 ribaund ve 3.4 asist ortalamaları yakalamıştı.

bseverler

Similar topics

-

Forum Saati Çarş. Kas. 27, 2024 12:00 pm