MaxiNBA

Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Basketbol ve NBA'in Merkezi

3 posters

Amare:Bowen Dirsek Attı

Misafir
    Misafir

Amare:Bowen Dirsek Attı Empty Amare:Bowen Dirsek Attı

Mesaj tarafından Misafir Perş. Nis. 10, 2008 12:37 pm

Son şampiyon San Antonio Spurs'ü deplasmanda farklı yenmeyi başaran Phoenix Suns'ın en önemli hücum silahı Amare Stoudemire, dördüncü çeyrekte Bruce Bowen ile aralarında yaşanan gerginliğin sebebini açıkladı.

Karşılaşmayı 21 sayı – 4 ribaunt – 3 blok – 2 asist – 1 top çalmayla bitirerek Suns'ı galibiyete taşıyan ve son çeyrekte de Bruce Bowen ile bir gerginlik yaşayan Amare Stoudemire, "Bruce göğsümün sağ tarafına dirsek attı. Biliyorsunuz, bu kesinlikle basketbolun içinde olan bir şey değil ve ben de tepki gösterdim. Kesinlikle yaptığı şeyi takdir etmiyorum. Bunu bilmesini istedim" diye konuştu.

Kalçasındaki sakatlık yüzünden bir önceki maçta forma giyememesine rağmen Spurs karşısında başarılı bir performans sergileyen Suns'ın tecrübeli pivotu Shaquille O'Neal, "Takım arkadaşlarıma, beni tek kişiyle savunmaya çalışırlarsa cezayı kesebilmem için bana izin vermelerini söyledim" dedi.

Suns'ın Kanadalı yıldızı Steve Nash, "Her zaman buradan galibiyetle ayrılmak güzel, ancak şu anda Batı Konferansı'nda daha üst sıralara yükselmek için de mücadele ediyoruz. Maçı kazanmamız bize, yükselebildiğimiz noktaya kadar yükselmek için bir başka olasılık daha sundu" şeklinde konuştu.

Gecenin en büyük hayal kırıklıklarından Spurs'ün Arjantinli yıldızı Manu Ginobili ise, "Son üç maçta hücumda çok bocalamamız bizim için bir endişeye dönüştü. Bu hafta sonu 80 sayının üzerinde skor üretemedik. Esas endişe hücumla ilgili. İsabetli şut kullanamıyoruz ve çok yavaş oynuyoruz. Bu konu üzerinde çalışmalıyız" dedi.

ntvspor
    Likelihood
    Likelihood
    Admin
    Admin

Teşekkür : 214
    Teşekkür : 13
    En Sevdiği Oyuncu : Jason Kidd;Shaq;Nash

Amare:Bowen Dirsek Attı Empty Geri: Amare:Bowen Dirsek Attı

Mesaj tarafından Likelihood Perş. Nis. 10, 2008 1:33 pm

Bowen en nefret ettgim adamlardan biri zaten shaq onun ustune otursaydi keske
    Magicfan
    Magicfan
    General Menager
    General Menager

Teşekkür : 2
    Teşekkür : 1
    En Sevdiği Oyuncu : SHAQ,LEBRON,WADE,PAUL.

Mesaj tarafından Magicfan Perş. Nis. 10, 2008 7:07 pm

anılsuns demiş ki:Bowen en nefret ettgim adamlardan biri zaten shaq onun ustune otursaydi keske
    ayrıca şimdi ismini vermeyecem bir sitede biri sürekli bowen i savunuyordu bende deli oluyordum hatta lee bruce bowen diyorlar ona
    Misafir
    Misafir

Mesaj tarafından Misafir Perş. Nis. 10, 2008 9:30 pm

apo orlando demiş ki:
    anılsuns demiş ki:Bowen en nefret ettgim adamlardan biri zaten shaq onun ustune otursaydi keske
    ayrıca şimdi ismini vermeyecem bir sitede biri sürekli bowen i savunuyordu bende deli oluyordum hatta lee bruce bowen diyorlar ona

Aynen ya apo bruce leee
    Larry
    Larry
    All-Star
    All-Star

En Sevdiği Oyuncu : Larry Bird

Mesaj tarafından Larry C.tesi Nis. 26, 2008 1:26 pm

Yazık ya...Geçmiş olsun........................................................................................................................
    Likelihood
    Likelihood
    Admin
    Admin

Teşekkür : 214
    Teşekkür : 13
    En Sevdiği Oyuncu : Jason Kidd;Shaq;Nash

Mesaj tarafından Likelihood C.tesi Nis. 26, 2008 1:30 pm

Larry demiş ki:Yazık ya...Geçmiş olsun........................................................................................................................
    boş mesaj atma! Wink

Forum Saati Çarş. Kas. 27, 2024 2:28 pm