MaxiNBA

Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Basketbol ve NBA'in Merkezi

Antalya Bşb. Sezon Sonu Yemeğinde Buluştu

Larry
    Larry
    All-Star
    All-Star

Teşekkür : 1
    Teşekkür : 1
    En Sevdiği Oyuncu : Larry Bird

Antalya Bşb. Sezon Sonu Yemeğinde Buluştu Empty Antalya Bşb. Sezon Sonu Yemeğinde Buluştu

Mesaj tarafından Larry C.tesi Mayıs 17, 2008 4:46 pm

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, başarılı bir lig geçiren Büyükşehir Belediyespor Basketbol Takımı oyuncuları ve yöneticilerle sezon sonu yemeğinde bir araya geldi.

Yemeğe Türel'in yanı sıra, Büyükşehir Belediyespor Başkanı Deniz Köken, Büyükşehir Belediyespor Basketbol Takımı Genel Direktörü Doğan Hakyemez, yönetim kurulu üyeleri, teknik ve idari kadro, oyuncular ve aileleri katıldı.

Antalya Bşb. Sezon Sonu Yemeğinde Buluştu 0Yemekte konuşan Menderes Türel, başarılı bir sezon geçirdiklerini belirterek, ''Beko Basketbol Ligi'ne yükseldiği ilk yılda play-off oynama başarısı gösteren tek takım Antalya. Bu tarihi başarı sizlere nasip oldu. Hepinizi kutluyorum. Herkes üzerine düşeni yapmaya çalıştı ve gereken fedakarlığı gösterdi. Böyle olunca başarı geldi. Yöneticiler, teknik kadro ve oyuncular, biraraya geldikleri ilk yılda takım olma ruhunu kazandı. Yakaladığımız bu ruhla ve kazandığımız tecrübeyle gelecek yıl daha iyi işler yapacağımıza inanıyorum. Hepinizi tekrar kutluyor ve teşekkür ediyorum'' diye konuştu.

Kulüp Başkanı Deniz Köken de Antalya Büyükşehir Basketbol Takımı'nın bu yıl marka olma yolunda önemli bir adım attığını belirterek, ''Bu işe gönül verenlerin bir araya gelmesi, takımın birbirini desteklemesi, oluşan aile ortamı ve tek yürek olmak bu başarıyı beraberinde getirdi. (Antalya'nın her evinden bir sporcu) diye sloganımız var. Bunu bir hedef göstererek yapabiliriz. O da basketbol olacaktır. Hepinize emeğiniz için teşekkür ediyorum'' dedi.

Antalya Bşb. Sezon Sonu Yemeğinde Buluştu 0Genel Direktör Doğan Hakyemez ise Antalya'yı bir basketbol şehri yapma hedefiyle geldiklerini kaydederek, ''Türel'in desteğini hep arkamızda gördük. Antalya sayenizde iyi bir basketbol takımına kavuştu. Desteğinizle spor salonunu revize ettik, ayrıca bir antrenman salonuna sahip olduk. Her şeyden önemlisi sahayı dolduran çok centilmen bir seyircimiz var. Takımımız küfür olmayan bir ortamda çok güzel bir basketbol ortaya koydu. Teknik kadro, oyuncu, idari personel ve yönetici herkesi kutluyorum. Bize destek veren herkese teşekkür ediyorum'' şeklinde konuştu.

Antrenör Orhun Ene de Türel'e destekleri için teşekkür ederek, ''Bize bir aile ortamı yaratma fırsatı verdiniz. Biz de bu fırsatı iyi değerlendirdik. Daha iyi olmak için çabalayacağız'' dedi.

alıntı

Similar topics

-

Forum Saati Çarş. Kas. 27, 2024 11:06 am